Verzekerde zorg

< Terug naar homepage

Carnegie Clinics is een zelfstandige poliklinische kliniek voor volwassenen en kinderen met klachten op het gebied van de keel- neus- en oorheelkunde. De praktijk is gelegen in de mooie wijk Archipel in Den Haag. Wij leveren hoogwaardige specialistische zorg in een vertrouwde omgeving waarin persoonlijke aandacht en medische kwaliteit hand in hand gaan.

Om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen streven wij ernaar om het eerste consult in de week van uw aanmelding te plannen. Als nader onderzoek nodig is, zorgen wij ervoor dat dit zo spoedig mogelijk plaats vindt zodat een eventuele behandeling snel kan worden ingesteld.

De specialisten in onze praktijk hebben lange ervaring in de algemene keel-, neus- en oorheelkunde en hebben daarnaast specifieke aandachtsgebieden. Mochten zij echter menen dat voor uw specifieke klacht een andere specialist, in Den Haag of elders, meer expertise heeft, wordt u in onderling overleg doorverwezen.

Patiënten ervaringen vragenlijst

Door het invullen van deze vragenlijst kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van de zorg nog verder verbeteren. Het invullen van de ZKN patiënten ervaringen vragenlijst van Carnegie Clinics kost slechts vijf minuten.

Vul vragenlijst in (binnenkort actief)

Zorgkaart Nederland

Klik hier voor de website van Zorgkaart Nederland (binnenkort actief)

Verzekerde zorg

In principe is onze zorg, verzekerde zorg. Met iedere polis kunt u bij ons terecht.

Heeft u een restitutiepolis dan mag u zelf uw zorgverlener, na verwijzing, uitkiezen. Indien u voor ons kiest dan verzoeken wij u om tijdens uw afspraak een machtiging in te vullen zodat wij rechtstreeks bij uw verzekeraar kunnen declareren. Indien u het wenst kunt u een kopie van uw rekening ontvangen.

Heeft u een naturapolis dan kunnen wij ook uw behandeling in onze kliniek uitvoeren, zonder extra kosten voor u.

Voor beide soorten polissen geldt uiteraard nog steeds uw eigen risico indien u dit gedurende het kalenderjaar nog niet heeft verbruikt.