Afspraak

< Terug naar homepage

Afspraak maken

Een afspraak maken kan dagelijks tussen 08.30 en 14.30 uur door te bellen met de assistente op telefoonnummer 070-2228010 (keuzemenu optie 4)

Geen wachtlijst

Wij streven ernaar u binnen een paar werkdagen na het eerste contact, te ontvangen voor een consult.

Eerste bezoek

Het is van belang dat u tijdens het eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje meeneemt. Voor uw verzekering kan een verwijzing van uw huisarts nodig zijn.

Afspraak verzetten

Indien u uw afspraak moet verzetten verzoeken wij u om dit zo ruim mogelijk van tevoren door te geven zodat andere patiënten gebruik kunnen maken van de vrijgekomen plaats.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Carnegie Clinics is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en vanaf het Centraal Station in Den Haag:

  • Bus 22 Bankaplein, slechts 1 minuut lopen
  • Tram 9 Riouwstraat, slechts 5 minuten lopen

Auto

Voor de deur van de kliniek en in de straten eromheen kunt u uw auto (betaald) parkeren. Meldcode voor parkeren is 1998.

Het consult

Het eerste consult neemt gemiddeld een kwartier in beslag. Indien aanvullend onderzoek nodig is, zoals bijvoorbeeld een gehoortest of het uitvoeren van een allergieonderzoek, kan de duur van het consult oplopen van drie kwartier tot een uur.

Tijdens het eerste consult wordt ingegaan op uw klachten, afwijkingen en verwachtingen. Tevens wordt algemeen keel-, neus-, en ooronderzoek verricht. Indien relevant worden vragen gesteld betreffende uw algehele gezondheid, medische voorgeschiedenis en risicofactoren. Indien nodig kan aanvullende informatie van andere artsen worden opgevraagd en/of preoperatief onderzoek, zoals bijvoorbeeld een ECG worden afgesproken.

Afhankelijk van de bevindingen bij het eerste consult kan direct een medicamenteuze of operatieve therapie worden voorgesteld. Een aanvullend onderzoek en een vervolg afspraak behoren tevens tot de mogelijkheden.

Voor vragen of meer toelichting kunt u contact met ons opnemen op

telefoonnummer 070-2228010

Onderzoek en behandeling

Wij streven ernaar om een eerste consult binnen een paar dagen na uw aanmelding in te plannen. Urgente gevallen hebben op dezelfde dag voorrang, zeker ook na tussenkomst van uw huisarts.

Indien nader onderzoek nodig is, zorgen wij ervoor dat dit zo spoedig mogelijk ingepland wordt zodat een eventuele behandeling snel kan worden ingesteld.

Wij houden van korte en praktische lijnen en hebben in de gehele omgeving van Den Haag directe ingang, na telefonisch overleg, bij collegae.

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:30 – 16:30

Na 16.30 uur zijn we op hetzelfde nummer (doorgeschakeld) bereikbaar voor spoedgevallen.