Over ons

 • Dhr. H. Leversteijn MD PhD
  Dhr. H. Leversteijn MD PhD KNO arts

  Hein Leversteijn studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam tot 1989. Hij werd vanaf 1990 tot 1997 in het ziekenhuis van de Vrije Universiteit te Amsterdam opgeleid tot Keel- Neus- en Oorarts. Vanaf 1993 begon hij met een promotie-onderzoek waarop hij in mei 1998 promoveerde (“Salivary gland tumours”). Van 1997 tot 2009 was hij verbonden aan het Universitair Medisch Centrum te Utrecht.

  Van 2007 tot 2017 was hij algemeen Keel- neus- en Oorarts in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden en vanaf 2017 tot heden als algemeen Keel- Neus- en Oorarts in het St. Antonius Ziekenhuis in de regio Utrecht.

  In 2009 was hij de oprichter van het Instituut voor Slaapgeneeskunde te Woerden

  In 2015 ontving Dr. Leversteijn van de ApneuVereniging de Gouden Ballon voor zijn bijzondere betekenis voor diagnose en behandeling van slaapapneu:

   

 • Dhr. H. Spoelstra MD
  Dhr. H. Spoelstra MD KNO arts

  Hubert Spoelstra studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Leiden tot 1985. Zijn vooropleiding tot Keel- Neus- en Oorarts genoot hij aan de Dr Daniel den Hoedkliniek te Rotterdam. Hij werd van1987 tot en met 1990 in het Academisch Ziekenhuis te Groningen verder opgeleid tot Keel- Neus- en Oorarts en Hoofd- en Halschirurg. Na zijn opleiding was hij in Groningen werkzaam als chef de kliniek. Van1991 tot en met 1997 was hij staflid in het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt (momenteel Erasmus Medisch Centrum) te Rotterdam, met name binnen de Oncologie van het Hoofd- Halsgebied.

  Vanaf 1996 tot 2018 was hij werkzaam in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag als algemeen Keel- Neus- en Oorarts met extra aandachtsgebied Neus- en Neusbijholtechirurgie, Stem- Slik en Spraakstoornissen en Weke Delen Chirurgie; Laser- en Plasmachirurgie.

 • Mw. D. Schmidt MD PhD
  Mw. D. Schmidt MD PhD Longarts - Somnoloog
  Dunja Schmidt studeerde Geneeskunde aan de Universiteiten van Berlijn en Hamburg, Duitsland. Haar opleiding tot longarts begon ze in Duitsland en zette ze voort in het Leids Universitair Medisch Centrum. Gedurende haar opleiding promoveerde ze in Duitsland en Nederland op het gebied van astma en luchtweg overgevoeligheid. Tussen 2018 en 2019 verdiepte ze zich in de slaapgeneeskunde en sloot deze opleiding in april 2019 af met het Europese Somnologen examen. 
   
  Vanaf 2008 tot 2019 was dr. Schmidt werkzaam als longarts in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag. Haar aandachtsgebieden binnen de longziekten zijn obstructieve longziekten m.n. astma, hyperreactiviteit van de luchtwegen (interactie tussen bovenste en onderste luchtweg) en ademhalingsgerelateerde slaapstoornissen. 
   
  Haar bijzondere belangstelling hebben verder ook astmatische klachten bij jongeren (van af 16 jaar) en sporters, hoestklachten en wisselwerking tussen emoties en luchtwegen.