Verzekerde zorg

< Terug naar homepage

Carnegie Clinics is een zelfstandige poliklinische kliniek voor volwassenen en kinderen met klachten op het gebied van de keel- neus- en oorheelkunde. Bij onze Longarts-Somnoloog kunnen volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar terecht met hun klachten op het gebied van long- en slaapproblemen. De praktijk is gelegen in de mooie wijk Archipel in Den Haag. Wij leveren hoogwaardige specialistische zorg in een vertrouwde omgeving waarin persoonlijke aandacht en medische kwaliteit hand in hand gaan.

Om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen streven wij ernaar om het eerste consult in de week van uw aanmelding te plannen. Als nader onderzoek nodig is, zorgen wij ervoor dat dit zo spoedig mogelijk plaats vindt zodat een eventuele behandeling snel kan worden ingesteld.

De specialisten in onze praktijk hebben lange ervaring in de algemene keel-, neus- en oorheelkunde en longgeneeskunde en hebben daarnaast specifieke aandachtsgebieden. Mochten zij echter menen dat voor uw specifieke klacht een andere specialist, in Den Haag of elders, meer expertise heeft, wordt u in onderling overleg doorverwezen.

Patiënten ervaringen vragenlijst

Door het invullen van deze vragenlijst kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van de zorg nog verder verbeteren. Het invullen van de ZKN patiënten ervaringen vragenlijst van Carnegie Clinics kost slechts vijf minuten.

Vraag bij uw bezoek aan Carnegie Clinics om meer informatie.

Deel uw ervaring met onze zorg!

Wilt u hierbij aangeven welke specialist u waardeert.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandCarnegie Clinics is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Verzekerde zorg

Onze zorg is verzekerde zorg. Met iedere polis én een geldige verwijzing kunt u bij ons terecht. Bij ons hoeft u nooit extra bij te betalen.

Wij hebben met een aantal verzekeraars een contract óf een betaalovereenkomst. Dat betekent dat wij uw factuur rechtstreeks naar deze verzekeraars kunnen sturen en dat zij ons dan betalen. U hoeft zelf niets te doen.

Echter een aantal verzekeraars verplichten ons de factuur direct naar u te sturen. U moet dan zélf de factuur declareren bij uw verzekeraar. Deze verzekeraars accepteren niet dat wij rechtstreeks voor u declareren. U krijgt nadat u heeft gedeclareerd, een afrekening (zorgspecificatie) van uw verzekeraar. Bij uw factuur ontvangt u van ons ook nog een brief met uitleg.

Met een geldige verwijzing vergoed uw zorgverzekeraar altijd de behandeling. Het percentage dat een zorgverzekeraar vergoed is per polis en per verzekeraar verschillend.

Indien uw zorgverzekeraar niét 100% vergoedt:

  • Is dit ‘Eigen Risico’?

Dit moet u altijd zelf bijbetalen net zoals in het ziekenhuis. Jaarlijks betaalt u de eerste zorgkosten van 385 euro zelf. Dit is het ‘verplicht Eigen Risico’. Heeft u ook een ‘vrijwillig verhoogd Eigen Risico’ dan moet u ook eerst dit betalen voordat u de rest krijgt vergoed.

  • Is dit een ‘Eigen Bijdrage’ of een deel ‘Niet Vergoed’?

Dit wordt altijd door Carnegie Clinics kwijtgescholden d.m.v. onze Coulance-regeling. Wij schelden u dit deel kwijt als u kunt aantonen d.m.v. de afrekening van uw verzekeraar (zorgspecificatie) dat er een ‘Eigen Bijdrage’ of ‘Niet Vergoed’ deel is.  Als u gebruik wilt maken van deze regeling vragen wij u een kopie van deze afrekening aan ons toe te sturen. Indien wij geen kopie van de afrekening ontvangen óf als er geen ‘Eigen Bijdrage’ of ‘Niet Vergoed’ deel is, dan betaalt u het hele bedrag dat vermeld is op onze factuur.

Het opleggen van een ‘Eigen Bijdrage’ of ‘Niet Vergoed’ deel door de verschillende verzekeraars, vinden wij niet correct en erg patiënt onvriendelijk. Daarom schelden wij u dit kwijt.

Wij willen snelle en professionele zorg leveren voor iedereen, zónder bijbetaling.

Voor eventuele vragen hierover kunt u mailen naar administratie@carnegieclinics.nl